Joulumenu 24.–26.12.
Tartlet aux Cèpes
Tartaletti paistetuista herkkutateista, mimolettea ja currya
Sashimi de Thon, sauce Soja et Wasabi
Tonnikalatartaria, soijaa, wasabia ja shisoa
Soupe de Homard
Hummerikeittoa ja rakuunaa
Pâté en Croûte et Pistaches
Maalaispateeta, pistaasipähkinää, vihersalaattia ja pikkelivihanneksia
Noix de Saint-Jacques
Paistettua Hitran kampasimpukkaa, dashia, kukkakaalitortellineja, sitruunaverbenaa, yuzu-koshoa ja rapeaa quinoaa
Sole Veronique
Höyrytettyä merianturaa, mustalla tryffelillä maustettua linguine-pastaa, vermuttikastiketta, paahdettuja pinjansiemeniä ja fermentoituja viinirypäleitä
Bouef Wellington
Wellingtonin pihvi naudan sisäfileestä, tattiduxelles, parmankinkkua ja paistettua ankanmaksaa taikinakuoressa, karamellisoituja porkkanoita, perunapyrettä ja tryffelikastiketta
Tarte Tatin
Omenapiirakkaa, kinuskikastiketta ja vaniljajäätelöä
Omelette Norvégienne aux Prunes Flambée
Liekitettyä uunijäätelöä, tuoreluumukompottia, tahitivaniljaa ja italialaista marenkia
X-mas Marmelades
4 rkl
79 €
6 rkl
99 €
9 rkl
109 €